terhes 2010.05.25. 18:55

Helyzetjelentés

Terhes kismama jelenti a pocaklakónak:
Kicsibaba! Téged nagyon szeretünk és várunk (de komolyan, itt kint mindenki rajongva vár :)), de egy picit összebeszélhetnél a gyomrommal, hogy jobban kijöjjetek egymással. Tudom, tudom a hormonok, de sajnos úgy tűnik a maalox sem hozta meg a kívánt eredményt és mostmár nincs olyan nap, hogy ne hánynék.

Nagyi mesélte, hogy Ő annak idején a frissen főzött kávé illatától volt rosszul és hányt miatta, míg Apát várta.

Úgy veszem észre, hogy mi minden egyes íztől, illattól képesek vagyunk erre. Sőt! Attól tartok, hogy még a terhesvitamin sem marad meg bennem. :s Kivételt képez talán a nektarin és a víz, de ettől eltekintve (vagy épp ezért) nem nagyon van étvágyam.


Amúgy ma voltam a védőnőnél, aki nagyon kedves volt, felvette az adatokat és beírkált mindent egy nagykönyvbe meg a mi terhes kiskönyvünkbe. A miénk nem olyan szép, mint amilyet két évvel ezelőtt adtak, csak szimplán fehér.
Elmondta és adott egy papírt a kötelező vizsgálatokról is. Megmérte a vérnyomásom és a hányingerre magne b6-ot ajánlott. Aranyos volt, de azt is elmondta sajnos, hogy a következő alkalommal már nem vele fogok találkozni, mert máshová fog menni dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pocakosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr882350647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása