Apropó, terhes vagy várandós állapot: arra keltem fel még pénteken éjszaka, hogy fáj a gyomrom. :( Amúgy ez nem újdonság, régebben is előfordult, most mégsem "örülök neki". Ha nem lesz jobb, holnap elmegyek az orvoshoz.
Lehet, hogy ez csak a "másállapothoz" köthető, de akkor sem jó. Néha olyan, mintha egy nagy kő lenne benne, néha lüktet az egész, néha a gyomorszájamban/gyomorszájamat mintha egy kis éles késsel (pengével) vágogatnák és néha olyan, mintha egy markolóval véresre ki lenne markolva az egész bélésem.
Elég jól tűröm a fájdalmat, de ez azért mégsem jó, hogy megállás nélkül, éjjel-nappal hol így, hol úgy fáj a gyomrom. Lehet, picit ideges is vagyok, nem tudom. De ha nem múlik, hétfőn tényleg elmegyek a körzetihez.

A bejegyzés trackback címe:

https://pocakosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr472249223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása