A mai babahoroszkóp egyben tükör is egy picit: én oroszlán, a férjem kos. Most legalább megtudjuk, milyenek is voltunk a szüleinknek. (Amúgy tudjuk: kedvesek, szépek, okosak, aranyosak, mint minden gyerek az Anyukájának és az Apukájának :))

Ősalkotók - a tüzes jegyek
A tüzes típust önérvényesítési vágy, vezetésre törekvés, aktív cselekvőkészség, heves vérmérséklet jellemzi a leginkább.

Kos
[ 03.21. - 04.20. ]
Zajos gyermek, ha valami tetszik neki azt tapsikolással, nevetgéléssel jelzi, és egészen biztosan észrevesszük azt is, ha egy másik dolog felzaklatja, mert óriási patáliát csap.
Energiája kifogyhatatlan, állandóan izeg-mozog, nagyon hamar megtanul mászni, majd járni. Innentől fogva le sem lehet állítani, csak akkor csöndesedik el, ha mély álomba zuhan.
Állandóan mozgatja valamilyen új cél, ezért mindent látni, megérinteni és kipróbálni akar.
Ő az a baba, akinek a játszótéren állandóan a nyomában jár az anyukája, egyetlen percre sem hagyva magára, mert máris kész valami újat kipróbálni, vagy ha azt látjuk, hogy a mami erősen próbálja megtartani az eredeti útirányt, amiből a Kos kisgyermek határozottan megpróbálja kilendíteni őt. Már ebben a korban kiderül „kossága”, megy a maga feje után, és vezéregyéniségének köszönhetően nehezen viseli, ha a mama erőteljének fölényében nem hajlandó arra menni, amerre ő akar.
 

Oroszlán
[ 07.23. - 08.22. ]
Ő az a baba, aki igényli, és ki is követeli magának, hogy a figyelem közép pontjában legyen. Nevetős, huncut gyermek, aki állandóan produkálja magát, és az teszi boldoggá, ha jókedvű emberek veszik körül.
De az idilli kép csak addig marad fenn, amíg minden a kis Oroszlán kedve szerint alakul. Nemtetszését azonnal, és határozottan kimutatja, dühkitörésekkel reagál az ellentmondásra.
Ezek a pillanatok szerencsére éppoly gyorsan elszállnak, ahogy jelentkeztek, és a kis oroszlán újra ennivaló csöppséggé változik át.
 

Nyilas
[ 11.22. - 12.21. ]
Aluszékony baba, ő az, akivel sosem gond az elalvás, és reggelente energiával telve ébred. Igényli a sok mozgást, amit nagyobb korában, a sportokban él majd ki.
Nem babusgatós típusú gyermek. Önálló, és minél nagyobb teret szeretne kiismerni a környezetében, így mindig elfoglalja magát valamivel. Korán kezd járni, beszélni.
Általában nyugodt gyermeknek tűnik, de ez csak a látszat. Bár kétségeit önmagában dolgozza fel, néha a felgyűlt harag, a düh kitör, és ilyenkor tör-zúz maga körül.

(forrás: meno.ro)

A bejegyzés trackback címe:

https://pocakosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr582249272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása